Gyógytornász, sportrehabilitációs tréner

Justin Napsugár

Justin Napsugár

Mi valójában egy teljeskörű rehabilitáció menete?

2023. december 06. - Justin Napsugár, gyógytornász, rehabtréner

rehab.jpg

Rehabilitáció = 10 alkalmas csoportos gyógytorna?
Ha végignézed, talán már egyértelmű, hogy ez nem 10 alkalmas művelet, hanem 6-24 hónap. Legfőképp attól függ, hogy mit produkálsz a teszteken. A folyamat során látszik, hogy milyen ütemben tudunk haladni, nem tudom megmondani ránézésre az első alkalommal. Egy idő után ritkulnak a találkozásaink , majd ha már úgy látjuk mind a ketten, hogy önállóan tudod magad menedzselni, akkor elbúcsúzunk.

❓Megéri ? Te mit választanál ?

👉1-2 év idő befektetését azért,hogy utána képes legyél mindarra, amit szeretnél ,úgy, hogy közben jól érzed magad és nem lebeg a fejed fölött az újrasérülés vagy a vándorló fájdalom rizikója?
👉Vagy nem akarsz erre ennyi időt szánni és tudatosan fejlődni ,inkább gyorsan visszatérsz az eredeti terhelésedhez , beletörődsz a fájdalomba “ úgysem lesz jobb” alapon , ha pedig újra lesérülsz, egy “ pillanatnyi rossz mozdulatot” okolsz ahelyett, hogy belegondolnál, hogy ez valójában egy folyamat eredménye…
Törekedj a fenntartható fejlődésre a saját testeden is . 🙂

A bejegyzés trackback címe:

https://sunshinerehab.blog.hu/api/trackback/id/tr9618275031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása