Gyógytornász, sportrehabilitációs tréner

Justin Napsugár

Justin Napsugár

Rólam

2023. december 08. - Justin Napsugár, gyógytornász, rehabtréner
Justin Napsugár vagyok, gyógytornász és sportrehabilitációs tréner.
4,5 évnyi mozgásszervi - és neurológiai osztályon végzett gyógytornász pozíció után 2021 , december óta főállású vállalkozóként tartok egyéni órákat , Bábolnán.
2023 óta készítek nagyobb online előadásokat, workshopokat és több hónapos kihívásokat. 
Jelenleg fő profilom a prevenciós, rehabilitációs , funkcionális és szenzomotoros alapokra fektetett mozgásfejlesztés , melyet rehabilitációs tréneri, fascia tréneri, szenzomotoros testtartás - és mozgásfejlesztő terapeuta , valamint gerinctréneri és funkcionális tréneri továbbtanulásaim alapján egyénre szabottan, holisztikus
(a teljes embert figyelembe vevő ) szemlélettel végzek.
Vendégeim között megfordulnak kisiskolások, kamaszok, fiatal és szép kort megélt felnőttek is.
Kismamatorna , valamint szülés utáni Fitmummy tréneri képzéseim alapján ezen szép időszakokban is biztonsággal folytatódhat nálam a megkezdett közös munka.
Célom felhívni a figyelmet arra , hogy nincs jó vagy rossz , ajánlott vagy tiltott mozgás, sem rossz mozdulat.
Fókuszpontomnak tekintem , hogy a lényeg olyan változatos mozgásformák megtalálása, amiket élvezünk és ami elérhető, ez által pedig rendszeresen beépíthető a hétköznapjainkba.
Így tudjuk ugyanis visszaadni testünk varázslatos alkalmazkodókészségét minden váratlan ingerre akkor is , ha azoktól a hosszantartó ülőmunka mellett elszokott.
A cél azonban nem a tökéletesség, hanem a jobb állapot , amit már azzal is elérhetünk, ha plusz mozgások bevezetése előtt az egyébként is mozgás útján végzett mindennapi tevékenységeinket átalakítjuk egy számunkra kellemesebb, élvezetesebb, hatékonyabb variációra.
Folyamatos tanulás útján közvetítek naprakész tudást, közérthető formában.

 

oneletrajz.jpg

Social Media platformjaim:

Facebook: www.facebook.com/justin.napsugar.gyogytornasz

Tiktok:@sunshine.rehab.babolna

Youtube:Sunshine Rehab Bábolna

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sunshinerehab.blog.hu/api/trackback/id/tr4318276759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása