Gyógytornász, sportrehabilitációs tréner

Justin Napsugár

Justin Napsugár

Ezt LÁTNOD KELL, ha szeretnél megszabadulni a mozgásszervi panaszaidtól, akár a 40. életéved előtt

2023. december 06. - Justin Napsugár, gyógytornász, rehabtréner

Gyerekfejlesztéshez túl idős vagy, de ahhoz, hogy komolyan vegyék a panaszaid, túl fiatal ?

Ismerős? Nekem is !

Ezt az előadást direkt a 40 alattiaknak címeztem ( végre ! ) , hiszen tudom, mit érzel, amikor kénytelen vagy a 40 felettieknek szóló programokhoz csatlakozni és azt gondolod, mennyire ciki, hogy egyedül vagy a problémáiddal, ilyen fiatalon, kamaszként vagy 20- as , 30- as éveidben járva .

Nem vagy egyedül! Csupán az infók és a megszólítások nem igazodnak sajnos a jelenlegi helyzethez.

Tudd meg a videóból, hogy miért kezdted el megutálni a mozgást és hogyan tudsz ebből kikeveredni . Tudd meg azt is , hogy miért jó, ha újra meg szereted a mozgást és pont olyan szuper élmény lehetőségeket találsz benne , mint amilyen felszabadult voltál mozgás közben régen .

Lehet, hogy utoljára ovisként érezted ezt, de biztos , hogy van ilyen élményed , amihez szívesen visszamennél. Szeretnéd újra jól érezni magad és élvezni a mozgást és kihasználni a legszebb éveidet? Akkor nézd meg a videót , ami most még INGYEN van, ajándék , csak neked , 40 alatt is . ;)

Mutasd meg a családodnak is , hogy ők is tudják, hogyan kommunikáljanak veled annak érdekében, hogy motivált tudj maradni és biztosan elérd a céljaid ! ;) Ha pedig szülő vagy és gyermeked érintett , nézd meg a videót azért , hogy meg tudd , te hogyan tudod őt segíteni a mozgáskerülésből a mozgásszeretet felé vezető útján !

Hiszen ez az egyetlen igazi esély ahhoz, hogy megszabadulj a fájdalomtól és egyéb mozgásszervi panaszoktól és újra élvezni tudd a mozgást , valamint megtapasztald, hogy te is rengeteg sikert begyűjthetsz általa .

Kövess be Facebookon, fő tartalom megosztó platformomon: www.facebook.com/justin.napsugar.gyogytornasz/ Tiktokon is fent vagyok: @sunshine.rehab.babolna

A bejegyzés trackback címe:

https://sunshinerehab.blog.hu/api/trackback/id/tr518274973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása